PANS GENUÏNAMENT CATALANS

Elaborats amb pasta mare, farina de primera qualitat, aigua, sal i llevat natural.

Pedraforca:

farina de blat eco, farina

de força i oli d’oliva

Rodons, barres, barrots i rodes de pagès

Barres d’oli

Pans de llonguet

Troncs de llonguet

Dimarts i diumenges

FIGURES DE PA

aptes per vegans

(sense sucre ni lactosa)

FIGURES I PANETS DE VIENA

HAMBURGUESES

PANETS SELECTES

Per les vostres festes i celebracions, elaborem gran varietat de panets, barretes i xapatetes.

 

Amb farines eco de:

blat sarraí (fajol)

khorasan (blat egipci)

espelta integral

xeixa integral

blat de moro

blat o sègol integral

 

Amb ingredients naturals i de proximitat:

olives, panses, ceba, nous, formatge…

HOMENATGE AL PA DE PAGÈS Saber-ne més…

El pa des de fa milers d’anys és l’aliment bàsic dels humans. Arreu del món depenent del clima, la humitat o el sòl, sorgiren diferents tipus de cereals amb els quals l’home va anar aprenent a fer pa.

A partir de l’Edat Mitjana a Europa, el blat va ser el cereal més utilitzat i es va començar el seu procés de refinament per tal d’obtenir una farina cada cop més nítida i blanca. Aquesta farina va perdre part de les propietats, de la seva fibra i d’alguns minerals, tot i que seguia sent una font bàsica de nutrients.

Aquí a Catalunya utilitzem la farina de blat per fer pans de pagès, coques de forner i d’altres especialitats de molta qualitat. Malauradament, aquesta qualitat ha estat molt minvada degut a la industrialització de la fleca.

Aquest fet reforça la nostra voluntat de mantenir-nos fidels a la manera tradicional d’elaborar el pa, cosa que ens permet oferir un pa gustós, aromàtic i molt saludable.