piscolabis per les vostres festes
COQUES DE RECAPTE
Variades: vegetals, de formatges, de salmó, de pernil….


ENTREPANS

vienes
brioixets
croissantets
sandvitxos
panets
barretes
xapatetes
llonguets
(l’entrepà més català)

Preparem safates d’embotits, de patés o de formatges.
Les podeu acompanyar amb llesquetes de pa amb tomàquet, torradetes de llonguet o bé amb llesquetes de pans variats

Duran les Festes Nadalenques ampliem l’oferta de pastisseria salada.
PASTISSOS SALATS
Pernil dolç i formatge
Salmó
Espàrrecs i pernil

Formatges
Tonyina i ou dur
Marisc


PASTES DE CÒCTEL
assortit de pastes de full salades
CORONA DE PERNIL
pernil farcit d’amanida d’espàrrecs, enciam, tomàquet i maionesa

SAQUETS CRUIXENTS
pasta brick farcida: de carn, verdures o peix
TIMBAL D’ESCALIVATS
patata, pebrot, albergínia i ceba
MIL FULLS D’ESCALIVADA
pasta de full, pebrot i albergínia


