piscolabis per les vostres festes

EMPANADA

(senceres o a porcions)

De tonyina

TRENA DE VIENA

(us les podem servir tallades, en surten unes setze porcions)

Vegetal amb truita o amb tonyina

Vegetal amb anxoves i ou dur

Pa amb tomàquet i truita

COQUES DE RECAPTE

Variades: vegetals, de formatges, de salmó, de pernil….

TORRADETES

Al gust

PETITES TEMPTACIONS

Tartaletes, vols-au-vent o quiches lorraine

ENTREPANS

vienes

brioixets

croissantets

sandvitxos

panets

barretes

xapatetes

llonguets

(l’entrepà més català)

 Preparem safates  d’embotits, de patés o de formatges.

Les podeu acompanyar amb llesquetes de pa amb tomàquet, torradetes de llonguet o bé amb llesquetes de pans variats

 Duran les Festes Nadalenques ampliem l’oferta de pastisseria salada.

PASTISSOS SALATS

Pernil dolç i formatge

Salmó

Espàrrecs i pernil

Formatges

Tonyina i ou dur

Marisc

PASTES DE CÒCTEL

assortit de pastes de full salades

CORONA DE PERNIL

pernil farcit d’amanida d’espàrrecs, enciam, tomàquet i maionesa

SAQUETS CRUIXENTS

pasta brick farcida: de carn, verdures o peix

TIMBAL D’ESCALIVATS

patata, pebrot, albergínia i ceba

MIL FULLS D’ESCALIVADA

pasta de full, pebrot i albergínia